Over Julius Letselschade

Jan Julius de Jong

Julius Letselschade is in 2018 opgericht door mr. Jan Julius de Jong met als het doel het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers. Julius Letselschade staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met nummer 70255911. Je wordt bij Julius Letselschade geholpen door een ervaren en deskundig letselschadejurist. Jan Julius de Jong is namelijk vanaf 2007 werkzaam in de letselschadebranche. Eerst als personenschade expert voor verzekeraars en vanaf 2018 uitsluitend voor slachtoffers. 

Julius Letselschade is een laagdrempelig kantoor dat zich onderscheidt door een pragmatische aanpak en mensgerichte benadering, zonder daarbij jouw belangen uit het oog te verliezen. Je kan er zeker van zijn dat bij Julius Letselschade jouw belang als cliënt altijd vooropstaat!

 

compensa letselschade logo

Samenwerking met Compensa Letselschade

Julius Letselschade werkt samen met Compensa Letselschade ten einde jou een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.  Julius Letselschade en Compensa Letselschade werken uitsluitend voor slachtoffers! 

Meer over Compensa

nivre logo

NIVRE-re Geregistreerd letselschadejurist

Jan Julius de Jong is in 2013 als Register-Expert bij het NIVRE ingeschreven in het Register van de branche Personenschade. Het NIVRE vereist van de ingeschreven experts dat zij hun opleiding en kennis op peil houden. In dit kader volgt Jan Julius de Jong jaarlijks verschillende vaktechnische opleidingen. In 2020 is Jan Julius de Jong bijvoorbeeld gestart met de Grotius specialisatieopleiding Personenschade. 

Meer over het Nivre

Werkwijze

Door middel van duidelijke en praktische adviezen begeleidt Julius Letselschade je stap voor stap door het schaderegelingstraject.

Neem contact op

Wil je een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op. Julius Letselschade zal zo snel mogelijk reageren.